Mobeye alarmmelder | Alfred van Elk industrial design
18600
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18600,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Over dit project

Mobeye alarmmelder

 

Flexibel en eenvoudig vormgegeven serie innovatieve alarmmelders.

Mobeye is een innovatieve Nederlandse fabrikant van beveiligingsoplossingen voor alarmmelding en het bewaken van temperatuur, stroom en waterhoogte. Mobeye wilde deze productlijn vernieuwen met een heldere, moderne uitstraling en heeft Alfred van Elk industrial design gevraagd hiervoor de vormgeving te verzorgen.
De eenvoudige vormgeving gaat visueel lang mee en heeft een up-to-date en duurzaam karakter dat de betrouwbaarheid van de producten onderstreept. De behuizing bestaat uit een bodem en deksel met een middendeel dat rondom een kleuraccent bij de deling laat zien. De deksel kan naar achter geschoven worden om de interne componenten te bereiken en de verschillende sensoren op het product aan te sluiten.

LEES VERDER

Dit mobiele alarm is de ideale oplossing voor het optimaal beveiligen van een boot, vakantiehuisje, opslagplaats, bestelbus of woning. De alarmmelders worden professioneel onder meer toegepast in musea, restaurants, ziekenhuizen, serverruimten, archieven, kantoren, magazijnen en industriële omgevingen. Het product is flexibel in gebruik en kan afhankelijk van de toepassing in verschillende posities geplaatst worden: op of onder een tafelblad (paniekknop), tegen een plafond of verticaal tegen een wand. De meldingen worden via een push bericht verstuurd naar de telefoon van de contactpersoon. Voor dit GSM-alarm is geen stroom of vaste telefoonlijn nodig.

Uitvoeringen: alarmmelder, paniekmelder, stroomspanningbewaker, temperatuurbeveiliger, watermelder (lekkage), waterhoogtemelder en stroomuitvalbewaker.

Opdrachtgever

Mobeye

Ontwerp

Alfred van Elk
industrial design

Engineering

Luc Kouters
Luteq

Afbeeldingen

Mobeye

Categorie
Uitgelicht
Alfred van Elk