Fast & Fluid verfdispenser | Alfred van Elk industrial design
17816
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17816,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
  • fast&fluid-verf-dispenser
  • fast&fluid-verf-dispenser-beeldscherm-toetsenbord
  • fast&fluid-verf-dispenser-beeldscherm-top
  • fast&fluid-verf-dispenser-gesloten-open
  • fast&fluid-verf-dispenser-geopend-rechts
  • fast&fluid-verf-dispenser-geopend
  • fast&fluid-verf-dispenser-gesloten
  • fast&fluid-verf-dispenser-beeldscherm

Over dit project

Fast & Fluid verfdispenser

 

Hoogwaardige, service-vriendelijke verfdispenser met lange levensduur.

Fast & Fluid is producent van verfdispensers, shakers en mixers. Deze producten kenmerken zich door hun efficiëntie, snelheid en betrouwbaarheid en worden wereldwijd toegepast in verfspeciaalzaken, doe het zelf ketens en servicecentra. De compacte HA180 verfdispenser is een mid range machine binnen het dispenser programma en maakt deel uit van de kwalitatief hoogwaardige Harbil series.

LEES VERDER

Het product is ontworpen als een hoogwaardig en duurzaam apparaat dat zijn taak nauwkeurig en effectief uitvoert. Om de waarde van het product zo lang mogelijk vast te houden, is gekozen voor een eenvoudige en ingetogen vormgeving waarmee een lange esthetische levensduur gehaald kan worden die minstens gelijk is aan de levensduur van de technische componenten. Met de vormgeving is het product herkenbaar binnen het bestaande assortiment en onderscheidend ten opzichte van concurrerende merken.

Met de toegankelijkheid van interne componenten en externe besturingsonderdelen zijn binnen één servicevriendelijke en compacte configuratie verschillende productvariaties met verschillende specificaties mogelijk. Er is goed zicht op de bedieningselementen en randapparatuur voor personeel met verschillende lichaamslengtes. Met de draaibare bovenkant, die verwijst naar de roterende binnenkant, is het interieur onder verschillende hoeken toegankelijk voor vullen en service.  Alle componenten kunnen eenvoudig worden gerepareerd of vervangen.
Optioneel kunnen een monitor en toetsenbord op het product worden bediend.

Opdrachtgever

Fast & Fluid

Ontwerp

Alfred van Elk
industrial design


Engineering

Fast & Fluid

Fotografie

Fast & Fluid

Awards

GIO Erkenning
Goed Industrieel Ontwerp

Categorie
Uitgelicht
Alfred van Elk