Alcatel Thomson ADSL modem | Alfred van Elk industrial design
17820
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17820,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
  • alcatel-thomson-adsl-modem-01
  • alcatel-thomson-adsl-modem-02
  • alcatel-thomson-adsl-modem-03
  • alcatel-thomson-adsl-modem-04
  • alcatel-thomson-adsl-modem-05

Over dit project

Alcatel Thomson SpeedTouch ADSL modem

 

Serieproduct met heldere en onderscheidende identiteit.

Deze ADSL modem uit de 500-serie maakt deel uit van een lijn netwerkapparatuur onder de naam SpeedTouch, geproduceerd door Alcatel, later Thomson, nu Technicolor. Dit massaproduct is bestemd voor de thuis- en zakelijke markt en is wereldwijd in series van meer dan 2 miljoen stuks per jaar geproduceerd.

LEES VERDER

De vormgeving is gebaseerd op een vooraf vastgelegde identiteit die in nauwe samenwerking met de opdrachtgever ontwikkeld is. Schijnbaar tegenstrijdige keywords, zoals  betrouwbaar en geavanceerd, volwassen en vriendelijk, innovatief en duurzaam, zijn verenigd tot een helder concept. Daarmee is een onderscheidend en herkenbaar serieproduct gerealiseerd dat inmiddels meer dan 20 jaar is toegepast.

Opdrachtgever

Alcatel Thomson

Ontwerp

Alfred van Elk voor WeLL Design

Engineering

WeLL Design

Fotografie

Alfred van Elk industrial design

Categorie
Uitgelicht
Alfred van Elk